Житомирщина: андрушівське ПП «Імпак» виробляє якісну й сертифіковану овочеву продукцію

Житомирщина: андрушівське ПП «Імпак» виробляє якісну й сертифіковану овочеву продукцію

01.05.14 11:25 0 627
Приватне підприємство «Імпак», що находиться в Андрушівці, є відомим по всій Україні сертифікованим виробником якісної овочевої продукції. Зокрема, покупці знають його завдяки ТМ «Овочиста». Підприємство спеціалізується на овочівництві. Загальна земельна площа, що обробляється, становить 4 тис. га, з яких 1 тис. займають такі овочеві культури, як картопля, морква, цибуля та столові буряки. А його потужності дозволяють зберігати до 18 тис. тонн продукції.

На ПП «Імпак» працює 120 чоловік, а під час сезонних робіт ця кількість зростає втричі, бо процес вирощування і збору овочів вимагає окрім потужної техніки і ручної праці.

За словами директора підприємства Сергія Малиновського, заклад успішно закінчив 2013 рік, оскільки овочева продукція мала високу ціну, що дозволило ПП «Імпак» стати рентабельним. Сергій Васильович розповів про те, що успіх його закладу багато в чому залежить від впровадження тут сучасних систем живлення, зрошення та зберігання продукції, ефективність яких вже давно доведена за кордоном. підприємство використовує виробничі лінії іноземного походження, а його директор сподівається на те, що врегулювання вітчизняної нормативно-правової бази дозволить розширити ринок збуту продукції, забезпечуючи нею і європейських споживачів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ