ХОЧЕШ ЗМІНИТИ СВОЄ МІСТО – БЕРИ УЧАСТЬ У ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДЕБАТАХ

ХОЧЕШ ЗМІНИТИ СВОЄ МІСТО – БЕРИ УЧАСТЬ У ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДЕБАТАХ

01.05.14 15:47 0 675
6-7 травня 2014 року запрошуємо до участі у міжнародних дебатах усіх представників місцевого самоврядування, громадських організацій, науковців, діячів культури, мас-медіа та простих громадян, які не байдужі до творення історії міста та зацікавлені у впровадженні європейських стандартів та цінностей.

Відновимо довіру рівнян до самоврядування та підвищимо рівень його кваліфікації разом із прозорою та ефективною системою роботи з громадськістю.

Захід відбудеться в рамках реалізації проекту «Польський досвід системних змін. Практичні імплікації для України».

Під час зустрічі учасники заходу зможуть подавати свої ідеї та очікування від місцевого самоврядування. Визначатимуть актуальні сфери для впровадження прогресивних інструментів розвитку громадських ініціатив спрямованих на виведення суспільного бачення на новий рівень.

Також не оминуть увагою стратегічне планування спільного вирішення ключових проблем за допомогою заходів, що здатні підвищити громадянську активність та відповідальність за спільні справи.

Крім того, польські партнери презентуватимуть власний досвід впровадження подібних методик, які і є найважливішим практичним показником, що надихатиме вітчизняну громаду до рішучих змін.

Місце проведення: м. Рівне, вул. Короленка, 5 (конференц-зала Інституту права)

6 травня 2014 р.: з 14.00 до 17 год.

7 травня 2014 р.: з 10.00 до 13.00 год.

Додаткова інформація за тел.: 43 43 03

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ