Рівненщина: ярмарок професій та вакансій

Рівненщина: ярмарок професій та вакансій "Будуємо успішну кар'єру разом"

01.05.14 12:01 0 696
28-29 квітня 2014 року спеціалісти обласного центру зайнятості спільно з Волинським ресурсним центром в приміщенні Рівненської обласної бібліотеки для молоді провели ярмарок професій та вакансій «Будуємо успішну кар’єру разом». В перший день заходу студенти коледжів м. Рівне взяли участь у Дні кар’єри «Злітна смуга». Наступного дня відбувся День профорієнтування «Вибір професії – вибір майбутнього» для учнів випускних класів сільських шкіл Гощанського, Здолбунівського, Корецького та Рівненського районів.

Мета заходу – продемонструвати можливості сучасної бібліотеки в системі профорієнтації молоді для свідомого вибору кар’єри та правильного пошуку роботи.

Під час проведення Дня інформування 127 старшокласників пройшли профдіагностичне тестування з визначення особистісних нахилів та здібностей, взяли учать в конкурсах та отримали консультації щодо правильного вибору майбутньої професії. Під час заходу відбулися також презентації професій актуальних на ринку праці, інформаційна виставка, всі учасники отримали роздаткові матеріали.

У ході проведення Дня кар’єри 120 студентів коледжів отримали навички розвитку комунікативних здібностей, техніки пошуку роботи з метою успішної побудови своєї кар’єри, пройшли майстер-класи з питань кар’єрного орієнтування, складання резюме, техніки пошуку роботи з використанням сучасних інформаційних технологій. 8 ринкоутворюючих підприємств м.Рівне, які взяли участь в заході, продемонстрували відеофільми про свої підприємства та запропонували учасниками ярмарку наявні вакансії.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через дії Росії два ...
Наступна новина: У Тернополі відзначать ...

КОМЕНТАРІ