На Тернопільщині в травні відзначатимуть Дні Європи

На Тернопільщині в травні відзначатимуть Дні Європи

01.05.14 11:09 0 632
В травні на Тернопільщині відзначатимуть Дні Європи, - розпорядження про це підписав голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

Впродовж місяця в області відбуватимуться інформаційно-просвітницькі та культурно-масові заходи. Їхня мета - формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України, ознайомлення якомога ширшого кола громадськості області з європейськими цінностями та традиціями, популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості Тернопільщини.

Кожен мешканець області, незалежно від своєї національної належності і громадянства, має відчути себе вільним у „Європейському домі”, а інформаційно - роз’яснювальні, культурно-масові та медійні заходи повинні сформувати позитивну громадську думки жителів краю стосовно підтримки державної політики вступу України до Європейського Союзу.

Під час відзначення днів Європи громадськість Тернопільщини отримуватиме інформацію про країни-члени ЄС, зможе долучитися до європейського міжкультурного діалогу, а також висловити власну думку щодо європейської інтеграції України.

Організатори заходів - обласні і районні державні адміністрації, виконавчий комітет Тернопільської міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині в цілодобовому ...

КОМЕНТАРІ