Леонід Бицюра: «Наше першочергове завдання – віднова довіри громадян до державної влади»

Леонід Бицюра: «Наше першочергове завдання – віднова довіри громадян до державної влади»

01.05.14 17:53 0 699
Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра взяв участь у розширеному засіданні колегії Головного управління Держземагенства у Тернопільській області.

У рамках засідання присутні підвели підсумки розгляду звернень громадян, роботи щодо запобіганню корупції, обговорили кадрову політику, стан державної реєстрації земельних ділянок державними кадастровими реєстраторами у першому кварталі 2014 року тощо.

"Наше головне завдання – забезпечити порядок і спокій і в головному управлінні, і на місцях, - зазначив Леонід Бицюра. - На даний час ми докладаємо всіх зусиль, аби відновити авторитет державної влади, повернути довіру громадян до неї. Питання земельних відносини надзвичайно важливі. Це бачимо на прикладі Тернополя, інших міст. Працівники територіальних органів земельних ресурсів – перші, до кого звертаються громадян".

За його словами, чесність, порядність, високий професіоналізм та належне ставлення до громадян - якості, які мають бути визначальними у роботі всіх держслужбовців. Адже люди вже інші, тому поведінку працівників органів державної влади, місцевого самоврядування сприймають критичніше.

"У кожного з вас має бути розуміння, що земельне агенство - це окрема структура, а невіддільна частина державної влади, - звернувся до присутніх заступник голови облдержадміністрації. - Державна влада цілісна, ми відповідаємо за вас, а ви відповідаєте за нас. Тому будь-які негативні прояви контролюються і на них ми будемо належно реагувати.

Леонід Бицюра закликав усіх до злагодженої гармонійної роботи та взаєморозуміння.

"Закликаю усіх переглянути свої підходи до виконання посадових обов’язків. Якщо виникають конфліктні питання – не треба їх замовчувати. Рекомендую вирішувати питання на місцях, реагувати на звернення громадян. За цим показником і оцінюватиметься ваша робота, - констатував заступник голови.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 1 травня українці ...

КОМЕНТАРІ