Тернопілля: на Кременеччині міліціонери спільно з самооборонівцями встановили додаткові блок-пости

Тернопілля: на Кременеччині міліціонери спільно з самооборонівцями встановили додаткові блок-пости

01.05.14 09:50 0 734
Охорону громадського порядку працівники Кременецького райвідділу міліції забезпечують з активістами місцевої громадської організації «Самооборона». Аби запобігти можливим провокаціям на території району, на в’їздах у Кременець та поблизу Почаївської лаври міліціонери спільно з самооборонівцями встановили цілодобові блок-пости.

Як розповів начальник Кременецького райвідділу міліції Василь Крайник, чергові, які несуть службу на блок-постах, перевіряють автомобілі, особливо з іногородніми номерами, шукають підозрілі предмети, вибухівку в машинах. Такі заходи вжиті заради безпеки громадян.

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ була поширена інформація, що нібито у Почаєві перебуває група чоловіків з Криму. Тернопільські правоохоронці перевірили дану інформацію і вона не підтвердилася.

Правоохоронці з цього приводу поспілкувалися також з намісником Почаївської лаври Володимиром. Митрополит заперечив інформацію про те, що у святині переховують чоловіків із Криму і заявив, що сторонніх осіб на території монастиря немає.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ