На Тернопіллі іван Крисак провів зустріч з питань погашення заборгованості із зарплат, пенсій, стипендій та інших соцвиплат

На Тернопіллі іван Крисак провів зустріч з питань погашення заборгованості із зарплат, пенсій, стипендій та інших соцвиплат

01.05.14 08:02 0 651
З проханням допомогти не дати знищити підприємства оборонної галузі Тернопільського краю прийшли до першого заступника голови облдержадміністрації Івана Крисака директор державного науково-технічного підприємства «Промінь» та керівник з питань економіки та управління ПАТ «Тернопільський радіозавод «Оріон».

Зустріч проходила в рамках засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із зарплати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Причиною простою підприємств «Промінь» та «Оріон», появою заборгованості по зарплатах, податках та надходжень до пенсійного фонду є несвоєчасні розрахунки за відвантажену продукцію та відсутність держзамовлень.

Нагадаємо, що підприємство «Промінь» спеціалізується на створенні та введенні в експлуатацію наземних антенних систем. На «Оріоні» виробляють різноманітні засоби радіозв’язку УКХ-діапазону.

На підприємство «Оріон» надіслало листи до Прем’єр – міністра України та Міністерства оборони щодо формування державного оборонного замовлення на 2014 рік та залучення до розробки й виробництва сучасних засобів радіозв’язку.

Іван Крисак заявив, що він зробить усе можливе, аби державні підприємства оборонної галузі краю працювали та мали замовлення, але для цього керівники повинні сформувати список побажань та можливі варіанти вирішення проблем.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ