Донецька міськрада закрила парк, де повинен був пройти мітинг «За єдину Україну»

Донецька міськрада закрила парк, де повинен був пройти мітинг «За єдину Україну»

01.05.14 17:27 0 712
Донецька міська рада закрила парк Щербакова, де ввечері, 30 квітня, повинен був пройти мітинг-концерт «За єдину Україну». Донецька міська рада повідомила, що надійшла низка повідомлень від політичних партій, громадських організацій та ініціативних груп громадян про проведення масових заходів на території міста, одним з них є мітинг-концерт «За єдину Україну», анонсований на 30 квітня 18.00 у парку культури і відпочинку імені Щербакова. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Зважаючи на офіційний лист Донецького міського управління Головного управління МВС України в Донецькій області, що надійшов до Донецької міської ради 30.04.2014 року, про те, що під час проведення цього заходу можливі конфліктні ситуації і масові порушення громадського порядку, було прийнято рішення про закриття міського парку культури і відпочинку імені Щербакова 30 квітня 2014 року з 12.00 до 23.00. У зв`язку з цим проведення мітингу-концерту 30 квітня 2014 року в Міському парку культури і відпочинку ім. О.С. Щербакова є неможливим», – сказано в заяві міськради.

Організатором проведення мітингу-концерту «Донбас за мир і Україну» виступив Комітет патріотичних сил Донбасу (КПСД), який проводив проукраїнський мітинг 17 квітня. Комітет, організовуючи мітинг, наголошував, що захід традиційно почнеться з молитви і звертався до всіх правоохоронних органів, органів влади всіх рівнів, Служби безпеки України з проханням захистити мирні збори 30 квітня, захистити Донецьк і народ України.

28 квітня увечері в Донецьку кілька десятків агресивно налаштованих молодчиків напали на українських активістів. Вони наздогнали колону з українськими активістами і накинулися з палицями, залізними кілками і ланцюгами, б`ючи всіх підряд. Міліція практично не втручалася.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: підведено підсумки 2-го ...
Наступна новина: В Луцьку в закладах освіти ...

КОМЕНТАРІ