На Хмельниччині правоохоронці забезпечують громадський порядок під час травневих свят

На Хмельниччині правоохоронці забезпечують громадський порядок під час травневих свят

02.05.14 11:32 0 637
Частина заходів уже відбулась. На щастя, мітинги і демонстрації пройшли мирно і без грубих порушень громадського порядку. Тож подоляни продовжують святкувати, а їхній спокій сумлінно охороняють працівники міліції.

У 4-ох населених пунктах Хмельницької області відбулися мітинги і демонстрації з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих. У Хмельницькому Кам’янці-Подільському, Шепетівці та Летичеві на центральні майдани міст вийшло близько двох сотень чоловік. Охорону громадського порядку забезпечувало 50 працівників міліції.

Також вранці 1-го травня у місті Славута відбулась патріотична хода під гаслами «Слава Україні!», в якій взяло участь близько 250 чоловік. Порядок забезпечували 20 міліціонерів.

Та найбільше людей у ці вихідні зібрав стародавній Кам’янець-Подільський, адже там травневі свята співпали з відкриттям туристичного сезону. Тож впродовж 1-3 травня жителі і гості міста зможуть відвідати безліч виставок, концертів та інших розважальних заходів. Спокій громадян у місті над Смотричем забезпечуватиме 150 працівників міліції та члени громадських формувань. Вулиці патрулюватиме 5 екіпажів ДАІ.

У ці дні міліціонери закликають подолян не забувати про безпеку, не зловживати алкоголем та не порушувати громадський порядок.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ