Кабмін закрив 27 пунктів пропуску через кордон у Криму

Кабмін закрив 27 пунктів пропуску через кордон у Криму

02.05.14 11:08 0 691
Україна тимчасово закриває 27 пунктів пропуску через державний кордон та пункти контролю у Криму. Відповідне розпорядження №424-р Кабінет міністрів України прийняв 30 квітня.

«У зв’язку із загостренням ситуації в Автономній Республіці Крим і вторгненням на територію України збройних формувань, екстремістськи налаштованих осіб та військовою агресією з боку Російської Федерації, блокуванням роботи пунктів пропуску через державний кордон (далі – пункти пропуску) та пунктів контролю, розташованих в Автономній Республіці Крим, що призводить до неможливості здійснення подальшої діяльності у них і перешкоджає здійсненню... державного контролю при перетині державного кордону... тимчасово закрити пункти пропуску та пунктів контролю за переліком згідно з додатком», – йдеться в розпорядженні уряду.

Міністерству закордонних справ доручається повідомити дипломатичні представництва іноземних держав в Україні про тимчасове закриття пунктів пропуску та пунктів контролю. Адміністрації Державної прикордонної служби після усунення обставин, які призвели до тимчасового закриття пунктів пропуску та пунктів контролю, доручається внести на розгляд Кабміну пропозиції про відновлення діяльності в таких пунктах.

Тимчасовому закриттю підлягають пункти пропуску та контролю: морські рибні і торгові порти в Севастополі, Євпаторії, Феодосії, Керчі, поромний порт Крим, повітряні пункти Джанкой, Севастополь, Керч, Сімферополь, Саки, Кача, Гвардійське, пише ZN.UA.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: МВФ має виділити Україні 17 ...

КОМЕНТАРІ