Львів на святкові вихідні. Афіша

Львів на святкові вихідні. Афіша

02.05.14 08:04 0 745
Надворі вже нарешті пахне повноцінним пробудженням. Зараз навіть дощ не дратує. Адже таке враження, що він очищує не лише землю, а й серця. Звук далекого грому дозволяє відчути себе вільним і повністю щасливим, а непомітні небесні краплі зовсім не лякають тих, хто без парасольки. Їх чомусь хочеться ловити обличчям, відчуваючи приплив радості. Але ось-ось свої права квітень передасть травню, і розпочнеться новий місяць, сповнений нових планів, мрій та бажань. Яким він буде, не вгадаєш, тому краще просто насолоджуватися кожним днем, незважаючи на те, яку погоду він несе.

Ці вихідні у Львові не лише будуть найбільш насиченими за останній час, а й найдовшими, оскільки відпочинок для більшості розпочався у четвер. Хтось їде на «зелене море» садити картоплю, а хтось просто за місто відпочити. Але не прогадає й той, хто залишиться у Львові, адже на вихідних буде СТІЛЬКИ забав. Місто святкуватиме 758 день народження.

Львів гулятиме чотири дні – з 1 до 4 травня. На жителів та гостей міста чекає насичена програма заходів, серед яких – фестиваль «Флюгери Львова», проект «Музограф», святкові концерти, козацькі забави та багато інших цікавих атракцій. З програмою можна ознайомитися тут.

Крім того, у неділю містяни матимуть змогу побачити у соборі св. Юра реліквії, які Іван Павло ІІ залишив у Львові 2001 року.

пропонує також дізнатися, що ж приготували львівські театри на ці чотири святкові дні. ЧЕТВЕРГОВИЙ РЕПЕРТУАР

Шанувальники класичної музики можуть абсолютно безкоштовно відвідати концерт о 19.00 «Віртуозної академії» за участі всесвітньо відомих Дениса Северіна та Кирила Шарапова.

Театр ім. Леся Курбаса запрошує не на спектакль, а на сценічні читання п’єси «12 ночі» Кліма.

А опівдні у театрі «І люди, і ляльки» розпочнеться спектакль «Веселі ведмежата». РЕПЕРТУАР НА П’ЯТНИЦЮ

Актори театру Курбаса на ці вихідні відпочивають, адже до них на гастролі приїхали колеги з театру La MaMa з Нью-Йорка.

О 12.00 для малечі у театрі «І люди, і ляльки» покажуть «Руденького їжачка». СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера о 18.00 запрошує на спектакль «Аїда». У цей же час у театрі ім. М. Заньковецької відбудеться спектакль «Останній гречкосій».

У театрі Курбаса «господарюють» американські актори. О 19.00 вони покажуть спектакль Yara Arts Group.

Драмтеатр ім. Лесі Українки у суботу та неділю о 12.00 покаже діткам виставу «Вінні Пух та всі-всі-всі».

А театр «І люди, і ляльки» розкаже історію про те, що творилось «Одного разу в Африці». Спектаклі відбудуться о 12.00 та о 14.00. НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

О 12.00 у Львівській опері покажуть казку «Чарівне кресало», а о 18.00 – балет «Дон Кіхот». Театр ім. М. Заньковецької запрошує подивитися постановку п’єси Тараса Шевченка «Назар Стодоля».

У Львівській філармонії о 13.00 розпочнеться мистецький проект «Юна весна».

У неділю гості з-за океану на 19.00 у театрі Курбаса готують виставу DARK NIGHT BRIGHT STARS.

Перший український театр для дітей та юнацтва о 12:00 та 15:00 запрошує найменшу аудиторію на прем’єру вистави «Beautiful Карпати».

А театр «І люди, і ляльки» кличе о 12.00 та о 14.00 переглянути казкову історію «Лікар Айболить». ЦИРК

3 травня Львівський цирк розпочинає нову програму «Знай наших». Вистави відбуватимуться щосуботи о 16.00 та неділі о 12.00 та 16.00.

Львівський палац мистецтв запрошує насолодитися найкращим іспанським кіно на Тижні іспанського кіно. Із детальною програмою можна ознайомитися тут. МУЛЬТИКИ

«Оллі та скарби піратів». До підводних човнів Оллі і Бет приєднується їх друг Бобс, який абсолютно переконаний, що є нащадком «Пі-Ратів» – давніх шукачів легендарного скарбу. Їхня подорож за скарбом переповнена чудесами, пригодами і, звичайно, гумором, тому що за ним слідом іде банда Червоних Морських Коників під керівництвом інтелігентної, але вкрай небезпечної Акули... Але навіть це не змогло зупинити наших героїв! Оллі, Бет і Бобс переживуть сильний шторм, подолають усі перешкоди і зрештою зможуть знайти скарб! Але основне, що наші мисливці за скарбами зрозуміють до кінця цієї гонки, що найголовніше – це, звичайно, сім’я і друзі!

«Реальна білка». Нерозлучні друзі Білка і Щур живуть у Центральному парку і думають тільки про одне: де б роздобути чергову порцію горішків. Друзі вирішують викрасти ласощі з фургончика, що їх перевозить. Але от невдача – фургон захопила банда грабіжників, щоб напасти на банк. Білка і Щур вирішують допомогти правоохоронцям, самим зловити злочинців і «під шумок» привласнити горішки.

НОВИНКИ

«Танцюй звідси» (комедія). Щоб завоювати серце прекрасної начальниці, одному в міру вгодованому чоловіку треба показати свої таланти у змаганні із найзапальнішого танцю. Однак у нього є суперник, який не посоромиться застосувати дуже брудні прийоми.

«Спецагенти на відпочинку» (комедія). Дуглас Ріппер колись служив у ФБР, але зараз повністю відійшов від справ. Одного разу йому повідомляють, що в справі, яку він давно розслідував, з’явилися нові факти. В агента у відставці з’являється хороший привід згадати молодість і зустрітися зі своїм колишнім напарником Буллітом, якого він давно не бачив. І хоча у цієї непередбачуваної й дивакуватої парочки талант опинятися в незручних ситуаціях, разом вони нестримні. Ніхто з них і не підозрює, що скоро їм належить розкрити підступний замах на президента США.

«Інша жінка» (комедія). Карлі навіть не підозрювала, що її новий хлопець Марк такий негідник. Коли дівчина випадково знайомиться з дружиною свого брехливого бойфренда Кейт, вони несподівано зближуються. Їхня дружба стає ще міцнішою, коли обдурені дізнаються про існування ще однієї іншої жінки, молоденької красуні Ембер. Троє розлючених дівчат – це небезпечно, і вони не зупиняться ні перед чим, щоб помститися кривднику.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ШАНС ПОБАЧИТИ РАНІШЕ

«Нова Людина-павук: Висока напруга» продовжить розповідь про життя Пітера Паркера. На перший погляд він – звичайний школяр, а насправді Пітер виконує роботу, яка не під силу багатьом дорослим. Він у спеціальному костюмі Людини-павука ефективніше будь-якого загону поліції очищає вулиці міста від злочинців. Пітер пам’ятає обіцянку, що дав перед смертю батьку своєї подруги Гвен Стейсі, однак розуміє, що йому вкрай тяжко дотримуватися обіцяного. Він повинен триматися якнайдалі від Гвен, аби не втягнути її у неприємності, проте почуття героя до дівчини занадто сильні. Від повсякденних справ Пітера відволіче поява нового ворога – Максвелла Діллона, Електро. Не дасть занудьгувати також і давній приятель Гаррі Озборт зі своїми знаннями про Пітерове минуле.

«Гангста LOVE» (драма, кримінал). Закохані, мріючи зібрати гроші на весілля, вирішують здійснити серію зухвалих пограбувань клубів, де збираються мафіозі. Їхній план простий – що б вони не накоїли, мафія не буде скаржитися в поліцію. Місцеві братани не можуть повірити своїм очам, коли їх обчищають до нитки якісь шмаркачі. Більше того, випадково у них викрадають важливий доказ, який дуже цікавить ФБР. Тепер за нальотчиками починається справжнє полювання... Це реальна історія про гучну справу проти нью-йоркської мафії, головними героями якої стали двоє молодих грабіжників. Їхня афера допомогла враз покінчити з верхівкою американської мафії, і тепер «останні Дони» відбувають заслужені терміни.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чехії в місті Соколов ...
Наступна новина: Тернопільська міліція ...

КОМЕНТАРІ