Іноземця з нелегальною зброєю затримали хмельницькі убозівці

Іноземця з нелегальною зброєю затримали хмельницькі убозівці

02.05.14 11:53 0 678
Під час проведення оперативних заходів працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області затримали 40-річного громадянина однієї із сусідніх держав. У салоні автівки, за кермом якої він перебував, виявили нелегальну зброю та набої до неї.

Близько пів на восьму вечора на трасі поблизу села Григорівка Старокостянтинівського району оперативники зупинили підозрілий автомобіль «Hyundai Matrix» під керуванням 40-річного громадянина однієї із сусідніх держав.

Як повідомив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний, під час огляду в салоні автомобіля було виявлено пістолет марки «Парабелум» калібру 9 мм із знищеним номером та без відповідного дозволу на право зберігання та 38 патронів до нього, а також карабін марки «Мосіна» калібру 7,62 мм без відповідного дозволу.

Зброю та набої вилучено та направлено на експертизу в НДЕКЦ.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівник буковинської ...

КОМЕНТАРІ