Працівники Державтоінспекції Рівненщини вшанували пам’ять ліквідаторів на ЧАЕС

Працівники Державтоінспекції Рівненщини вшанували пам’ять ліквідаторів на ЧАЕС

02.05.14 08:02 0 813
Історія Чорнобильської катастрофи – це не тільки історія техногенної аварії й людської трагедії, але ще й історія подвигу в ім’я порятунку всього людства. Серед «героїв-добровольців» були і наші Рівненські інспектори ДАІ – нині пенсіонери ОВС, а в ті далекі 80-і – інспектори дорожньо-патрульної служби УВС Рівненського облвиконкому.

Подія, яка сталася на Чорнобильській АЕС, не забудеться ніколи, тому що люди, які усували наслідки цієї страшної аварії врятували тоді від катастрофи не лише Україну, а й увесь світ.

Отож, напередодні відзначення 28-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції у відділі Державтоінспекції Рівненщини провели урочисті заходи, присвячені вшануванню учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Зустрівся з ветеранами органів внутрішніх справ і начальник ВДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк. Усім присутнім він висловив подяку за вагомий внесок в роботу Державтоінспекції, а також побажав їм міцного здоров’я, гарного настрою та довгих років життя.

Працівники та пенсіонери ВДАІ, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС не приховували свого захоплення та щирої радості від спілкування з колишніми колегами. Ветерани-ліквідатори ділилися спогадами та думками про ті трагічні травневі дні 1986-го. Спілкуючись, згадували ті роки коли будучи ще молодими і не думаючи про наслідки, рятували Батьківщину. Згадували і товаришів, які загинули при виконанні вкрай важливої місії.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих та померлих побратимів і поклали вінок до каплички на території відділу Державтоінспекції.

Пізніше всі присутні зібралися для колективного фото з керівництвом відділу Державтоінспекції.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чехії в місті Соколов ...

КОМЕНТАРІ