В Луцьку 59-а сесія міської ради завершила роботу

В Луцьку 59-а сесія міської ради завершила роботу

02.05.14 16:23 0 766
На розгляд депутатів міської ради було внесено питання «Про затвердження статуту КП «Луцький зоопарк» в новій редакції». Обранці громади вирішили не заслуховувати керівника підприємства Людмилу Денисенко, а перейти одразу до запитань та виступів.

Зокрема, їх озвучили Андрій Осіпов, Юрій Вега, Петро Савчук, Микола Дендіберін.

Так, Наталія Бунда висловила побажання, щоб на рекламній продукції зоопарк розміщував промоційний логотип міста Луцька.

Слова подяки на адресу Людмили Денисенко пролунали з вуст Петра Савчука та Василя Гриба. Вони зазначили, що нині помітні результати роботи нового керівника.

Зрештою, обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

Протягом сьогоднішнього пленарного засідання депутати міської ради розглянули 152 питання, які були включені до порядку денного. На засіданні було прийнято рішення щодо внесення змін до бюджету міста Луцька на 2014 рік, рішення міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів та Положення департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради, розглянули ряд земельних питань та багато інших.

Окрім цього, було взято до відома звіт про роботу заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича за 2013 рік.

Також депутати міської ради зупинили дію рішення міської ради від 26.02.2014 № 55/25 «Про припинення договору оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською ОССТ та зареєстрованого у Державному реєстрі земель 14.09.2009 за № 040907700468, шляхом його розірвання».

Розглянувши усі питання порядку денного, 59-та сесія завершила роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: МВФ виділив Україні кредит ...

КОМЕНТАРІ