З 1 червня у Луцьку вночі заборонять продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв

З 1 червня у Луцьку вночі заборонять продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв

02.05.14 09:42 0 686
На шньому пленарному засіданні депутати міської ради розглянули проект рішення щодо обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста. Відповідно до цього документу пропонується заборонити на території міста з 01 червня цього року продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та у розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

За словами начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка, попередньо рішення про обмеження продажу алкогольних напоїв вже було, це ж дозволить охопити всі об’єкти торгівлі. Також ухвалення відповідного проекту рішення покращить стан громадського порядку на території міста в нічний період доби. Попередньо документ пройшов необхідну регуляторну процедуру, зокрема, публікувався у газеті «Луцький замок», а також на цю тему відбувався «круглий стіл».

Міський голова Микола Романюк у своєму виступі акцентував на важливості цього рішення. Він зауважив, що мешканців міста неодноразово просили обмежити продаж спиртних напоїв у вечірній час. Він також підтримав пропозицію депутата Павла Данильчука, щодо залучення представників громадських об’єднань для контролю виконання цього рішення.

на сесії міської ради депутати підтримали проект рішення про сплату за тимчасове користування місцями розміщення засобів зовнішньої реклами на опорах контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту та опорах мережі зовнішнього освітлення. За словами Олександра Козлюка, начальника управління розвитку підприємництва та реклами, даний проект рішення підготовлено на виконання доручення засідання виконавчого комітету Луцької міської ради з метою покращення фінансово-господарського стану Луцького підприємства електротранспорту та Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбол: у Лізі чемпіонів ...
Наступна новина: У Києві відбулось ...

КОМЕНТАРІ