В Луцьку депутати прийняли рішення, яке допоможе працювати оперативніше

В Луцьку депутати прийняли рішення, яке допоможе працювати оперативніше

02.05.14 15:55 0 685
На сесії міської ради депутати, розглянувши звернення громадян - мешканців житлового будинку по вул. Кондзелевича, 5, підтримали проекти рішення, який передбачає проведення обстеження щодо причин підтоплення житлового будинку. Рішення також передбачає підготовку робочої документації та виконання робіт з облаштування локальної дренажної системи по периметру фундаменту житлового будинку на вул. Кондзелевича, 5 з виводом у існуючі мережі водовідведення.

Депутати, після активного обговорення, також прийняли рішення про внесення змін до Регламенту Луцької міської ради VІ скликання. Рішення передбачає, що при формуванні порядку денного міський голова виходить з черговості подання проектів рішень. При цьому поза чергою в початок порядку денного можуть включатись питання про внесення змін до бюджету, виконання програми соціально-економічного розвитку та її складових, інформації правоохоронних органів та служб екстреної допомоги.

Секретар міської ради Сергій Григоренко виступив у підтримку цього рішення, і запевнив, що при формуванні порядку денного буде виключно керуватися принципами справедливості. Для оперативності і ефективності пленарних засідань, депутати внесли поправки до регламенту. Згідно із ними буде зменшено час виступу з доповіддю до 10 хвилин, співдоповіддю до 3-х хвилин, та заключним словом – 2 хвилини відповідно. Згідно з новим регламентом депутати будуть економити час і задаючи питання колегам та відповідаючи на них. Загальний час на питання і відповіді при обговоренні одного питання не повинен перевищувати півгодини.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ