Операція "Візит": на Волині кожен громадянин повинен знати свого дільничного інспектора міліції ,

Операція "Візит": на Волині кожен громадянин повинен знати свого дільничного інспектора міліції ,

02.05.14 12:48 0 710
Аби підняти рівень довіри населення до працівників міліції та застерегти людей від протиправних діянь, на території Волинської області проводяться профілактичні заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян під умовною назвою «Візит».

Дільничні інспектори міліції, а це та ланка правоохоронців, котрі безпосередньо працює із населенням, проводять поквартирні та подворові обходи, вручають волинянам візитівки зі своїми контактними телефонами, аби у випадку необхідності кожен із легкістю міг звернутися за порадою або допомогою.

– Як результат – дільничні інспектори міліції добре знають осіб, котрі проживають на адміністративній дільниці, отримують інформацію від громадян про осіб, які схильні до скоєння правопорушень і злочинів, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига. – Окрім того, дільничні вручають громадянам застережні листівки «Як не стати жертвою злочину» та інформаційний бюлетень «Міліція інформує, застерігає, радить», а також розповсюджують їх у місцях масового перебування людей, зокрема у сільських радах, магазинах, будинках культури, поштових відділеннях, аптеках, навчальних та медичних закладах тощо.

До проведення заходів на Волині щодоби залучається близько 250 дільничних інспекторів міліції, а також їх громадські помічники. Загалом їм необхідно обійти 301613 помешкань громадян, майже 200000 із них – у сільській місцевості – 189816.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: На Хмельниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ