У Волинській області щоби святкування відбулися спокійно

У Волинській області щоби святкування відбулися спокійно

02.05.14 11:46 0 619
Правоохоронці закликають учасників масових заходів не порушувати Закон і не піддаватися на провокації.

Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію, спроби дестабілізації суспільної обстановки та сепаратистські настрої окремих осіб, кожен свідомий громадянин повинен чітко усвідомлювати власну відповідальність за долю держави. А тому під час святкування травневих свят будьте уважними, обережними і спостережливими, особливо якщо ви перебуваєте у місцях масового скупчення або відпочинку громадян. Дисциплінуючи себе, ви можете запобігти будь-яким надзвичайним ситуаціям.

– звертайте увагу на осіб, котрі перебувають поруч із вами;

– завжди контролюйте ситуацію навколо себе у транспорті, культурно-дозвільних, спортивних, торгових, адміністративних центрах тощо;

– у разі виявлення залишених без нагляду речей, спробуйте встановити, кому вони належать або хто міг їх залишити. Якщо власника не встановлено, негайно повідомте про знахідку працівникам міліції;

– не намагайтеся заглянути всередину підозрілого пакета, коробки, іншого предмета; зафіксуйте час його виявлення; намагайтеся зробити все можливе, щоби люди відійшли якнайдалі від знахідки: викличте правоохоронців за номером 102.

– Закликаю волинян не піддаватися на провокації радикально налаштованих осіб, у жодному випадку не застосовувати насильство та силу, – звернувся до жителів Волині начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига. – Звертаюся до організаторів та учасників масових акцій із проханням утриматися від порушень чинного законодавства, оскільки за це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Іноземця з нелегальною ...

КОМЕНТАРІ