У Волинській області внаслідок ДТП із підводою у лікарні загинули їздовий і пасажир підводи

У Волинській області внаслідок ДТП із підводою у лікарні загинули їздовий і пасажир підводи

02.05.14 13:50 0 908
Водій, залишивши транспортний засіб, із місця події втік, однак правоохоронці встановили його особу.

Напередодні Великодніх свят, 18 квітня, на території Володимир-Волинського району зареєстровано автопригоду за участю водія гужової підводи.

До Володимир-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Верба трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. При виїзді встановлено, що водій, керуючи автомобілем «Форд Транзит», рухаючись у напрямку села Верба, скоїв наїзд на підводу, яка рухалася по ходу руху транспортного засобу. Водій із місця події зник.

Внаслідок наїзду місцеві жителі, 1970 та 1972 р.н., із тілесними ушкодженнями госпіталізовані у реанімаційне відділення Володимир-Волинського медичного територіального об’єднання, однак їхні життя лікарям врятувати не вдалося.

Правоохоронці наступного дня встановили особу водія. За кермом залишеного на місці авто перебував 43-річний житель Володимира-Волинського.

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Матеріали передані у прокуратуру Волинської області.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ