В Закарпатській області у Іршаві горіло складське приміщення

В Закарпатській області у Іршаві горіло складське приміщення

02.05.14 08:00 0 689
О 19:23 30 квітня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району поступило повідомлення про пожежу у складському приміщенні, на вул. Федорова, що в райцентрі, яке належить на правах власності двом місцевим мешканцям. На час повідомлення про загорання площа пожежі складала близько 600 м. кв. Перед вогнеборцями, окрім гасіння складського приміщення, стояло завдання не допустити поширення полум’я на сусідню будівлю.

Загалом, для ліквідації вогню залучалося чотири відділення місцевих вогнеборців та по одному розрахунку з смт Довге та м. Виноградів. О 20:25 пожежу вдалося локалізувати й о 21:55 ліквідувати повністю.

У результаті пожежі знищено та пошкоджено покрівлю будівлі й перекриття на площі 670 м. кв., складські матеріали (дерев’яні бруси, дошки, пластмасові столи, дерев’яні бочки, тумбочки, шафи для одягу, лакофарбові матеріали). Завдяки вмілим діям вогнеборців вдалося відвернути загрозу та врятувати від знищення поряд розташоване сусіднє складське приміщення.

Жертв та постраждалих немає. Задана матеріальна шкода та причина займання встановлюються. Як повідомили власники, дана будівля не експлуатується з 1998 року.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: працівники ДСНС провели ...
Наступна новина: Фьючерс Узбекистан. ...

КОМЕНТАРІ