У Львові на Першотравень охорону громадського порядку здійснюють спільні наряди правоохоронців, працівників ВОХОР та громадських активістів

У Львові на Першотравень охорону громадського порядку здійснюють спільні наряди правоохоронців, працівників ВОХОР та громадських активістів

02.05.14 10:02 0 782
На об’єктах Львівської залізниці під час травневих свят, а також святкування дня міста Львова правоохоронцями буде забезпечено посилену охорону громадського порядку на вокзалах, станціях, перонах, потягах.

У цей період на правоохоронні органи покладено важливі завдання. Водночас здійснено запобіжні заходи щодо забезпечення громадського порядку на залізничному вокзалі по запобіганню злочинів (особливо кишенькового злодійства).

За участю т.в.о заступника начальника-начальника міліції громадської безпеки Ігоря Бурди щоденно проводяться інструктажі для особового складу та осіб, які заступають на службу по охороні громадського порядку. Також до особливої пильності переведені служби, що забезпечують організацію роботи вокзальних комплексів.

- Усі заходи спрямовані на здійснення безперебійного функціонування залізничного транспорту, а також забезпечення безпеки громадян, - зазначив т.в.о заступника начальника-начальника міліції громадської безпеки Ігор Бурда.

У зв'язку з цим організовано цілодобове чергування нарядів міліції, створено резерв сил та засобів, що залучаються для їх забезпечення. До спільних патрулювань залучились працівники ВОХОР та громадські активісти, аби не допустити масових заворушень на території.

Залізничний транспорт за своїм оборотом і обсягами пасажирських перевезень займає провідне місце в транспортній системі України. Тому охорона громадського порядку та забезпечення громадської безпеки характеризуються певними особливостями як в організації розстановці сил і оперативному управління ними, так і напрямках, засобах, формах її здійснення.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ