Керівник буковинської міліції: "Місія ОБСЄ в Чернівецькій області може почувати себе в цілковитій безпеці"

Керівник буковинської міліції: "Місія ОБСЄ в Чернівецькій області може почувати себе в цілковитій безпеці"

02.05.14 11:56 0 788
На цьому Валерій Зінченко наголосив під зустрічі із делегатами Організації з безпеки та співробітництва в Європі, котрі прибули на Буковину з метою моніторингу ситуації в регіоні.

Місія ОБСЄ прибула в Чернівецьку область ще наприкінці березня. З першим складом делегатів начальник УМВС провів координаційну зустріч. Нині ж основні аспекти співпраці обговорили і з новим складом місії.

В першу чергу їх цікавила особиста безпека кожного дипломата. Начальник УМВС Валерій Зінченко запевнив, що криміногенна ситуація в області стабільна та контрольована, тож боятися місіонерам немає чого. Керівник крайового міліцейського відомства наголосив, що міліція вже другий місяць несе службу у посиленому режимі, вулиці населених пунктів постійно патрулюються разом із представниками громадськості, охороняються блок-постами і основні в’їзди в область, аби сюди не потрапили сепаратисько налаштовані особи, нелегальна зброя чи наркотики.

Це дуже важливо, що ми маємо з Вами прямий зв'язок, - наголосила координатор команди спостерігачів місії ОБСЄ у Чернівцях Олена Некулаеску. Адже основне наше завдання – це збір інформації про безпеку в регіоні. Приємно, що на нашій ділянці роботи все спокійно. І ми б хотіли продовження цієї плідної співпраці.

Тож начальник УМВС та члени місії ОБСЄ домовилися про проведення регулярних спільних зустрічей, під час яких учасники обмінюватимуться інформацією та вивчатимуть ситуацію в регіоні. Дипломати пробудуть у Чернівцях щонайменше до кінця вересня.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іноземця з нелегальною ...
Наступна новина: Російські ЗМІ пишуть, що ...

КОМЕНТАРІ