Тернопільська міліція працюватиме в посиленому режимі

Тернопільська міліція працюватиме в посиленому режимі

02.05.14 08:07 0 685
Беручи до уваги останні події в суспільстві, керівництво МВС України прийняло рішення щодо переведення органів і підрозділів внутрішніх справ на посилений варіант несення служби.

З 30 квітня по 29 травня міліція Тернопільщини працюватиме в посиленому режимі. Для забезпечення охорони громадського порядку на території області буде залучено максимальну кількість особового складу органів внутрішніх справ краю. Значно збільшиться кількість нарядів, які патрулюватимуть вулиці обласного центру, місця масового скупчення людей.

У вихідні дні, міліціонери закликають тернополян не забувати про безпеку, не зловживати алкоголем та не порушувати громадський порядок. Адже, саме в цю пору, як свідчить міліцейська статистика, скоюється чимало квартирних крадіжок та інших злочинів. Правоохоронці напередодні неодноразово застерігали людей від квартирних крадіжок. За найменшої підозри щодо сторонніх осіб, які без діла тиняються біля будинку чи квартири, повідомляйте дільничного інспектора, патрульних міліціонерів, або телефонуйте до чергової частини за номером 102. Намагайтеся запам’ятати прикмети таких осіб. Працівники міліції звертаються до усіх громадян - не будьте байдужими, коли бачите, що злодії проникають до сусідньої квартири чи будинку – відразу повідомляйте про цих чи інших зловмисників працівників міліції.

Автошляхи та дороги області теж будуть під посиленим наглядом. Працівники ДАІ стежитимуть за безпекою дорожнього руху, попереджатимуть учасників руху від дорожніх пригод.

Державтоінспекція області звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ