Львівська область: вогнеборці тричі за добу ліквідовували займання сухостою

Львівська область: вогнеборці тричі за добу ліквідовували займання сухостою

03.05.14 15:30 0 736
1 травня о 14:22 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Волсвин Сокальського району. Вогнеборці приборкували пожежу сухостою, площею 700 кв.м. О 18:20 горіння повністю ліквідували.

О 16:03 рятувальники тримали повідомлення про пожежу сухостою у с. Межиріччя Сокальського району. Полум’я знищило суху траву, площею 50 кв.м, та пошкодило стіну дерев’яного дачного будинку на площі 1,5 кв.м. Пожежу вдалося ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Увечері, о 21:11 рятувальники ліквідовували пожежу сухої трави у с. Наконечне-2 Яворівського району. Полум’я швидкими темпами поширювалося сухим горючим покриттям. Вогнеборці оперативно прибули за місцем виклику та о 22:01 повністю ліквідували пожежу.

Вогонь знищив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 1000 кв.м.

Внаслідок подій постраждалих немає.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути свідомими під час відпочинку на природі. Крім того, наголошуємо на тому, що у найбільш пожежонебезпечні періоди вводяться тимчасові обмеження на відвідання лісів, парків, заповідників. Також вводяться штрафи за розпалювання багаття в лісі. Просимо населення ставитися з розумінням до цих заходів, заради власної безпеки.

Нехай Ваш відпочинок буде безпечним!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: У Житомирі розпочато ...

КОМЕНТАРІ