У Житомирі розпочато розслідування факту стрільби у центрі міста

У Житомирі розпочато розслідування факту стрільби у центрі міста

03.05.14 15:46 0 742
Під час нічного чергування патрульні інспектори помітили бійку на одній з вулиць міста та втрутились, щоб її припинити. Один з її учасників, намагаючись утекти, кілька разів вистрілив у сторону працівників міліції з травматичної зброї. Молодика затримано.

1 травня близько 21 години патрульний наряд звернув увагу на групу молоді, що з’ясовували стосунки силовими методами на одній з центральних вулиць обласного центру. Працівники міліції звернулися до хлопців з вимогою припинити бійку, на що ті не відреагували, тож патрульні намагалися її припинити. Один з молодиків, неадекватно відреагувавши, вистрілив кілька разів у сторону міліціонерів.

На щастя, ніхто зі сторонніх людей не постраждав. Водночас працівник міліції отримав травму ноги.

Агресивного молодика та ще двох інших учасників бійки правоохоронці затримали на місці події. Усі вони виявилися жителями обласного центру віком 23, 28 та 29 років.

Слідчим відділом Житомирського МВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська область: ...
Наступна новина: 9 травня – підсумок ще ...

КОМЕНТАРІ