На Львівщині правоохоронці викрили держслужбовця у одержанні неправомірної вигоди

На Львівщині правоохоронці викрили держслужбовця у одержанні неправомірної вигоди

03.05.14 08:25 0 1065
Оголошено про підозру держслужбовецю, котрий отримав 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від мешканця Львівщини за сприяння у стягненні на його користь боргу з іншої фізичної особи.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили керівника одного з районних підрозділів юстиції у одержанні неправомірної вигоди.

41-річний керівник вимагав від мешканця Львівщини 5 тисяч гривень за сприяння у стягненні на його користь боргу з іншої фізичної особи. Неправомірну вигоду держслужбовець отримав на робочому місці.

Слідчим управлінням, 29 квітня, у рамках відкритого кримінального провадження посадовцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фюле: Путін запроваджує ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ