У Волинській області у результаті бійки один чоловік опинився в лікарні, інший - у міліції

У Волинській області у результаті бійки один чоловік опинився в лікарні, інший - у міліції

03.05.14 10:51 0 715
Волинянин, повернувшись додому, був неприємно здивований новими знайомими своєї сестри. Зустріч між ними закінчилася бійкою.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернувся 30-річний місцевий житель і повідомив, що отримав тілесні ушкодження від незнайомого чоловіка.

Слідчо-оперативна група виїхала за адресою, яку вказав потерпілий, тож правоохоронцям вдалося встановити всі обставини події.

Брат із сестрою та племінником проживає в одному будинку. Постійного місця роботи чоловік не має, тож їздить на заробітки до Києва. Повернувся перед святами, близько третьої години ночі, коли в будинку вже всі спали. За деякий час хтось голосно постукав у вхідні двері. Незваним гостем виявився новий співмешканець сестри, якого чоловік ніколи не бачив, тому до будинку не впустив.

Наступного дня, він поспілкувавшись із сестрою, поїхав до знайомого. Жінка ж запросила додому співмешканця та його сестру з чоловіком, попередивши, що брата немає. Але гості навіть не встигли зняти верхній одяг, як до будинку зайшов розлючений господар. Між чоловіками виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку. У результаті власник будинку опинився у відділку міліції, а гість – у лікарні.

За вказаним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат світу. Жіноча ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ