Киян і гостей столиці закликають не виходити у центр Києва 9 травня

Киян і гостей столиці закликають не виходити у центр Києва 9 травня

04.05.14 16:06 0 723
Центральна рада сотень Майдану і громадська організація «Автомайдан-Київ» закликали киян і гостей столиці не приходити на віче 4 травня на Майдані Незалежності в Києві, яке анонсується в соціальних мережах.

Про це на прес-конференції 3 травня в Києві заявив сотник 14-ї Коломийської сотні Володимир Пак, – передає 5 канал.

«Ми закликаємо киян і всіх, хто отримав пропозицію прийти на віче 4 травня, відмовитися від цієї ініціативи, оскільки вона надходить не від центральної ради сотень Майдану. За неї не взяла відповідальність ніяка організація, і самооборона Майдану це віче не ініціювала», – сказав Пак.

Він наголосив, що до 9 травня дуже важливо не допустити на Майдані ніяких провокацій. За словами сотника, в ці дні буде посилено патрулі території, обмежено заїзд автомобілів і перевірятимуться габаритні сумки у відвідувачів Майдану.

У свою чергу представник організації «Автомайдан-Київ» Світлана Фурман закликала киян та всіх українців уважно перевіряти, хто запрошує їх на якісь віче та інші зібрання.

«Автомайдан-Київ та інші патріотичні організації Києва, з якими ми співпрацюємо, жодних віче не анонсували, ніяких зборів на свята ми не анонсуємо», – наголосила вона, пише «Українська правда».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ