Закарпатська "Свобода" долучилася до автопробігу за збільшення терміну перебування транзитного транспортного засобу на території України

Закарпатська "Свобода" долучилася до автопробігу за збільшення терміну перебування транзитного транспортного засобу на території України

04.05.14 15:16 0 746
2 травня 2014року відбувся автопробіг та блокування контрольно-пропускного пункту "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною у зв'язку із проблемою терміну перебування транзитного транспортного засобу на території України. В акції, яку підтримав народний депутат України, уповноважений парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Закарпатській області Едуард Леонов, взяли участь понад 70 автомобілістів.

Ужгородська громада давно порушує питання збільшення терміну перебування автомобілів з іноземними номерами. Зокрема, такий інструмент громадського невдоволення як автопробіг чи блокування роботи певних держустанов вже застосовували й раніше. Проте ці заходи не були дієвими.

Більше ніж 70 машин від автостоянки поблизу головного корпусу Ужгородського національного університету рушили до КПП "Ужгород" з метою провесті попереджувальне блокування роботи пропускного пункту. Народний депутат Едуард Леонов провів бесіду із керівництвом контрольно-пропускного пункту. Після акції він дав коментар для ЗМІ: "Це питання на законодавчому рівні має вирішити Верховна Рада, про цю проблему я повідомлю колег по фракції, а також донесу її до інших депутатів парламенту. Розуміючи, що державі потрібно наповнювати держб'юджет, як уповноважений ВО "Свобода" на Закарпатті вважаю, що ми знайдемо прийнятне для закарпатської громади рішення. Основний заробіток закарпатців тісно пов'язаний із цим законом, тому ми не маємо права проігнорувати прохання сотень тисяч українців, яким потрібно за щось жити. Я глибоко вражений, що після стількох закликів до допомоги нічого не було зроблено, щоби полегшити життя наших співвітчизників, адже термін перебування транзитного транспорту на території України і низка законів Митного кодексу надзвичайно важливі складові благополуччя закарпатців".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У фіналі Slovakia Cup-2014 ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ