В Закарпатській області едуард Леонов провів зустрічі у Перечині, Великому Березному та Воловці

В Закарпатській області едуард Леонов провів зустрічі у Перечині, Великому Березному та Воловці

04.05.14 16:26 0 895
1 травня 2014 року уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" на Закарпатті народний депутат України Едуард Леонов провів зустрічі з громадами Перечина, Великого Березного та Воловця. У цих районних центрах народний депутат завершив свій 6-денний робочий візит на Закарпаття, під час якої вивчав ситуацію на місцях. Невдовзі свободівець планує зустрітися з першими керівниками області для вирішення низки важливих питань.

Едуард Леонов розповів учасникам зустрічей про ключові моменти Революції гідності. "Ескалацію конфлікту ми зупинили, запрацювала Верховна Рада на чолі зі свободівцем Русланом Кошулинським, працюють тимчасові органи керівництва державою, однак досі в парламенті сидять люди старої формації, колишні прислужники Януковича і лобісті корупційного бізнесу, тому кожне рішення в парламенті дається дуже важко", – розповів націоналіст.

Едуард Леонов зазначив, що нині головне завдання – обрати Президента України і вимагати розпуску Верховної Ради України та зміни системи влади в цілому й на місцях. "Свободівці виконали свою місію в парламенті та на Майдані, тепер наша задача – навесті порядок у владі й ми будемо домагатися цих змін. Зараз на "Свободу" чинять шалений тиск, ллється багато бруду, наші вороги роблять усе, аби націоналісті не закріпилася у владі", – пояснив на зустрічах народний депутат.

Свободівець детально розповів закарпатцям про ситуацію з тимчасово окупованим Кримом, повідомивши, що він нев'їзний на свою рідну землю: "Руками диверсанта і терориста чеченця Кадирова Путін захопив кримську землю. Сепаратизм привносять в Україну ззовні навмисне, тому той, хто ратує за федералізацію нашої держави, фактично підтримує сепаратизм і накликає небезпеку, у тому числі і на Закарпатті", – зазначив свободівець.

Націоналіст закликав голосувати за кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока.

Закарпатці поставили депутату-свободівцю безліч запитань щодо землі, пенсійної реформи, проблеми безробіття і корупції, церкви і податків. Найбільше лунало скарг на вирубку лісів у краї. У Воловці, зокрема, скаржилися на "регіоналів" Ігоря та Мирослава Щербеїв, які й досі перебувають у владі та займаються вирубкою лісу. "Я десятки разів чув, що на Закарпатті ліс вирубують незаконно, з порушенням екологічних норм. Звісно, що з цим явищем ми будемо боротися. Я буду допомагати Валерію Чернякову, який нещодавно очолив Державне агентство лісових ресурсів України, вирішувати ці питання. Також ми будемо співпрацювати з міністром АПК свободівцем Ігорем Швайкою. Лісові ресурси Закарпаття – це потужна галузь, яка відповідно повинна направляти в б'юджет області значні кошти. Ми не знімаємо з себе відповідальності за все, що відбувається, тож за нашу роботу нам соромно не буде", – зазначав на зустрічах Едуард Леонов. Своєю чергою, закарпатці обіцяли показати народному депутату місця варварських вирубок лісів.

Окрім того, націоналіст провів зустріч з міським головою Перечина Мирославою Гуранич та новопризначеним головою райдержадміністрації Миколою Грубим. Свободівець також закликав громади Перечина, Великого Березного та Волівця до прямого контакту, бо тільки спільними зусиллями можна побороти будь-яке зло і реалізувати багато потрібних державі ініціатив. Едуард Леонов закликав людей повідомляти про свої проблеми у громадські приймальні, які працюють в кожному районі, та пообіцяв щомісяця відвідувати райони для спільного і швидкого вирішення проблем.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мінкульт: У зв’язку із ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ