На Тернопіллі рятувальники визволили дитину з-за зачинених дверей

На Тернопіллі рятувальники визволили дитину з-за зачинених дверей

04.05.14 18:16 0 685
3 травня о 20:37 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної служби надійшло звернення про допомогу. Повідомлялось, що в місті Збараж на вулиці Незалежності на третьому поверсі житлового будинку в одній із квартир випадково зачинилась малолітня дитина 2011 року народження, а на кухні увімкнена газова плита.

До місця виклику негайно прибув черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері помешкання та передали дитину батькам.

Завдяки оперативним діям працівників ДСНС вдалось запобігти нещасному випадку.

ДСНС застерігає - батьки не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!

Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність уважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки. У разі біди — телефонуйте за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У комітеті Конгресу США ...
Наступна новина: У Російському культурному ...

КОМЕНТАРІ