У Краматорську – активна фаза АТО, є загиблі й поранені

У Краматорську – активна фаза АТО, є загиблі й поранені

04.05.14 16:56 0 760
У Краматорську троиває активна фаза антитерористичної операції (АТО). У деяких мікрорайонах увечері були чутні постріли та вибухи, повідомляється на сайті МВС. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Українські силовики штурмують блокпости сепаратистів. Правоохоронці просять громадян дотримуватися правил безпеки, залишатися вдома й мінімізувати переміщення по місту.

Під час АТО в Краматорську 6 людей загинули від вогнепальних поранень і 15 госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації. Оперативний штаб Краматорської міської ради повідомляє про трьох загиблих і 16 госпіталізованих.

Правоохоронці в суботу звільнили від сепаратистів будівлю міського управління Служби безпеки України в Краматорську і взяли під контроль радіотелевізійну передавальну станцію.

В Краматорске завыла сирена. Ополченцы "Донецкой республики" собрались на центральной площади. Слушают песни о Чечне http://t.co/KXkHr6RUpu — The Avramchuk Post (@avramchuk_katya) May 3, 2014*/blockquote
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ