Олег Тягнибок: "Західні та центральні області Української держави мають повною мірою виконати свої тилові завдання"

Олег Тягнибок: "Західні та центральні області Української держави мають повною мірою виконати свої тилові завдання"

05.05.14 10:56 0 644
"Україна переможе російського агресора, тільки якщо всі будуть разом боротися проти ворога, якщо захід і схід, північ і південь України об'єднаються в цій боротьбі. Якщо кілька місяців тому фронт боротьби за вільну Україну проходив у Києві, в західних та центральних областях, то він змістився на Південь та Схід. Західні й центральні області стали тилом визвольної боротьби, відтак повинні повною мірою виконати свої тилові завдання". На цьому наголосив 4 травня 2014 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода", кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок, перебуваючи на Тернопільщині.

Як зазначив очільник націоналістів, спілкуючись із громадою міста Бережани, нині ключовим завданням віддалених від зон російської агресії регіонів нашої держави є забезпечення коштами, медикаментами та необхідним військовим спорядженням вітчизняних Збройних Сил та Національної гвардії; виконання планів з мобілізації та формування добровольчих загонів територіяльної самооборони, які пройдуть навчання та воюватимуть із агресором; надання всебічної підтримки біженцям з окупованих територій та зон бойових дій, а також родинам мобілізованих українців, зокрема забезпечення безкоштовного літнього відпочинку дітей біженців та дітей мобілізованих.

"Нині ворожа пропаганда поширює думку про те, що окупація Криму і боротьба з російськими диверсантами на південному сході прямо не зачіпає долю всієї України та громадян решти регіонів. Путін планує знищити Україну перш за все, розколовши єдиний український народ за мовними відмінностями, через провокування недовіри та конфліктів між українцями різних частин нашої держави. Маємо цьому рішуче протидіяти. Але для цього немає жодної потреби, скажімо, галичанам переходити на російську мову – необхідно активно підтримати українські силові структури в боротьбі з ворогом.

У війні з путінськими загарбниками перевіряється готовність кожного з нас захищати свою країну, її незалежність і територіяльну цілісність, як це ми співаємо в нашому національному гімні. Настав час конкретними справами, а не словами, підтримати єдність України!" – заявив Олег Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ