У Волинській області правоохоронці затримали неповнолітнього за підозрою у вчиненні крадіжки

У Волинській області правоохоронці затримали неповнолітнього за підозрою у вчиненні крадіжки

05.05.14 10:28 0 629
В одному з сіл Володимир-Волинського району з господарського приміщення невідома особа викрала матеріали господарського вжитку – із таким повідомленням до чергової частини звернувся власник.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами та слідчими діями працівникам міліції вдалося встановити причетність до скоєного злочину 15-річного жителя району.

– Як з’ясувалося, хлопчина вирішив поцупити з господарського приміщення скутера, який, на його думку, мав там знаходитися, – розповів начальник відділення дільничних інспекторів міліції Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Віталій Швець. – Оскільки в будинку поряд ніхто не проживає, він безперешкодно, відчинивши віконце, проник у приміщення, але транспортного засобу там не виявилось. Аби не повертатися із порожніми руками, спритник прихопив із собою акумулятор, стабілізатор напруги, електроподовжувачі, садові тачки та навіть каністри для пального.

За даним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ