В Закарпатській області едуард Леонов зустрівся з громадами Виноградова, Берегового та Сваляви

В Закарпатській області едуард Леонов зустрівся з громадами Виноградова, Берегового та Сваляви

05.05.14 09:22 0 667
30 квітня 2014 року уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" на Закарпатті, народний депутат України Едуард Леонов в рамках робочого візиту провів зустрічі з громадами Виноградова, Берегового та Сваляви. Свободівець розповів про діяльність парламенту в умовах тимчасової коаліції, поділився спогадами про Майдан і емоціями від тимчасової втрати рідного Криму, а також вивчив проблеми районних центрів Закарпаття. У зустрічах брав участь голова Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Олег Куцин та керівники районних організацій Володимир Палінкаш, Василь Вовкунович та Іван Штуллєр.

Найважливішим питанням, яке обговорювали з громадами, є закон про люстрацію: краян дуже непокоїть і обурює, що донині працюють більшість попередніх чиновників-хабарників, силовиків, які прикривають контрабанду у Виноградівському районі, нечистих на руку суддів.

Громадян турбують також політичні й економічні проблеми. "Проблеми в Криму, Луганській та Донецькій областях є наслідком зволікання, втрати часу в ухваленні жорстких і негайних дій. Це призвело до розростання пухлини сепаратизму, яка зараз нищить нашу молоду державу", – зазначив на зустрічах народний депутат.

Мешканці Закарпаття порушували й питання ринку землі, цікавилися планами "Свободи" щодо системи оподаткування малого та середнього бізнесу, зниження податків на вживані автомобілі, які купують за кордоном. "Ми підготували законопроєкт, за яким буде знижено податки на ввезені автівки, але його навіть не хочуть включати до розгляду Верховної Ради України, оскільки лобісті великого бізнесу блокують його", – відповідав Едуард Леонов.

Депутат-націоналіст обґрунтував, наскільки важливим є прихід до влади такого сильного політика, як Олег Тягнибок. Питання президентства – це питання нової держави Україна: "Нині головне завдання – обрати Президента України і вимагати розпуску Верховної Ради та системних змін у владі. Олег Тягнибок – це людина, яка ніколи не мала ілюзій щодо антиукраїнських планів Кремля. Тільки президент із таким реалістичним та масштабним світоглядом і такими вольовими якостями здатний зупинити московського агресора, захистити українців від російських заколотників та разом зі своїм народом вигнати загарбника з української землі. Він здатен зупинити сепаратистів всіх мастей та розбити вщент брехливу кремлівську пропаганду".

Насамкінець свободівець закликав людей повідомляти про свої проблеми у громадські приймальні, які працюватимуть у кожному районі.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ