Юні футболісти відзначили День футболу в Україні

Юні футболісти відзначили День футболу в Україні

05.05.14 15:32 0 949
1–2 травня на футбольних майданчиках з штучним покриттям луцьких загальноосвітніх навчальних закладів № 2, 3 і гімназії № 4 імені Модеста Левицького і смт. Турійськ, відбувся турнір з футболу серед дітей 2005-2006 р.н., присвячений Дню футболу в Україні, який щорічно відзначається 29 квітня на честь першого офіційного матчу нашої національної збірної.

Спортивне свято, яке організували Федерація футболу Волині спільно з Федерацією футболу міста Луцька за сприяння управління освіти зібрало дев’ятнадцять команд дитячо-юнацьких спортивних і загальноосвітніх навчальних закладів з різних куточків області.

Змагання проводилися в два етапи. На першому, груповому, команди в чотирьох групах в одноколовому турнірі визначали кращі команди, які в подальшому продовжили боротьбу за нагороди.

За результатами виступів у групах у фінальний етап потрапили команди: «Волинь-2005» (тренери – Альберт Мікоян і Володимир Байсарович), Луцька ДЮСШ № 2 (Михайло Мельник), ЗОШ №12 (Алла Бабула), ДЮСШ Люблинець (Юрій Мазур), ФК «Олика» (Олег Шахраюк) і ДЮСШ Турійськ (Юрій Глущенко).

Команди-фіналісти, згідно регламенту змагань, були поділені на дві групи по три команди, які в очних зустрічах, визначали підсумкові місця команд у турнірі.

Треті місця у своїх групах зайняли команди Луцької ЗОШ № 12 і ДЮСШ Люблинець, які в стиковому матчі боролися за 5-6 місце. Перемогла команда ДЮСШ Люблинець з рахунком 4 : 1 і стала п’ятою.

У матчі за третє-четверте місце на майданчику боролися команди Луцької ДЮСШ № 2 і ДЮСШ Турійська. Переконлива перемога юних турійчан з рахунком 6 : 2 привела їх до бронзових медалей.

В фінальному матчі за перше місце зустрічалися команди «Волинь-2005» (Луцьк) і ФК «Олика». Забивши три сухих м’ячі, лучани стали переможцями турніру з футболу 2014 року серед дітей 2005-2006 р.н., присвяченого Всеукраїнському дню футболу.

Після завершення змагань всі команди отримали подарунки від організаторів змагань.

Команди-призери нагороджені дипломами, кубками, медалями, призами від Федерації футболу Волині та Федерації футболу міста Луцька.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець на урочистому закритті нагородив призом комітету і медалями за «Чесну гру» команду Луцької ДЮСШ № 2, яка стала четвертою на турнірі.

Також організатори визначили і нагородили «кращих гравців команд». Ними стали: Дмитро Дейна (ЗОШ №12), Ілля Штогрин (ДЮСШ Люблинець), Назар Лебедюк (Луцьк, ДЮСШ №2), Богдан Могиль (ДЮСШ Турійськ), Микола Чернюк (ФК «Олика») і Василь Кубай («Волинь-2005» Луцьк).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: працюють ...
Наступна новина: Маріупольські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ