Успішні заїзди луцьких велосипедистів

Успішні заїзди луцьких велосипедистів

05.05.14 14:39 0 797
23-27 квітня у м.Львові на велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту відбувся Чемпіонат України з багатоденних трекових велоперегонів серед спортсменів різних вікових категорій.

Вдало виступили на цих змаганнях спортсмени луцького велоклубу "Темп", члени збірної команди України з велосипедного спорту, які представляли Волинську область.

В спринтерському омніумі серед чоловіків та жінок не було рівних луцьким Майстрам спорту міжнародного класу Олені Цьось та Андрію Сачу, які за сумою 8 етапів стали абсолютними чемпіонами.

Майстер спорту України міжнародного класу Марта Терещук стала бронзовим призером в багатоденній груповій гонці серед жінок, а Майстер спорту України Діна Гордіюк, перейшовши в цьому році у старшу вікову групу, показала восьмий результат.

Також в спринтерському омніумі серед жінок Діна Гордіюк стала шостою, а Марта Терещук сьомою.

Кандидат в Майстри спорту України Владислав Наумчук став срібним призером в спринтерському омніумі на треку серед юнаків.

Кандидат в Майстри спорту України Дарина Мартинюк трішки не дотягнула до п’єдесталу - зайняла 4 місце в спринтерському омніумі серед дівчат за сумою 8 етапів. У цій же дисципліні кандидат у Майстри спорту Анастасія Стирко стала п’ятою, а другорозрядниці Олександра Логвинюк і Юлія Дорошенко відповідно сьомою та дев’ятою.

Своїми успішними заїздами спортсмени луцького велоклубу "Темп" завдячують Заслуженому тренеру України Віктору Ковальову, тренерам Дмитру Ковальову і Валентині Матвійчук-Жолнач, які готували нашу команду до змагань чемпіонату України.

Ще одна колишня вихованка луцького велоклубу "Темп", наша олімпійка, Майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоіна в цей же час боролася за нагороди у складі збірної команди України у далекій Австралії на Кубку Світу. Проявивши характер і волю до перемоги спортсменка, незважаючи на травму руки, знявши гіпс за день до старту та пересилюючи біль під час заїздів, зайняла високе 7 місце.

Вітаємо наших велосипедистів та їх наставників і зичимо нових успішних заїздів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ДТП ...
Наступна новина: Волинська область: у ...

КОМЕНТАРІ