Луцьк: перемога і поразка БК «Лучеськ-Університет» у домашніх матчах

Луцьк: перемога і поразка БК «Лучеськ-Університет» у домашніх матчах

05.05.14 13:12 0 886
У черговому турі вищої ліги ХХІІІ чемпіонату України з баскетболу, який відбувся 2 травня у спорткомплексі СНУ, БК «Лучеськ-Університет» приймав київський БК «Київ-Вовча зграя», в активі яких у цьому сезоні лише п’ять перемог, і в першому колі між киянами й волинянами був зафіксований рахунок 52:68 на користь господарів.

Дебютна чверть проходила мляво і обережно і закінчилась із «феєричним» рахунком 13:13.

У другій чверті кияни спробували переламати хід гри. Вони вели у рахунку – 19:17, 21:19. Але трьохочковий кидок наприкінці чверті у виконанні лучанина Артема Шелухи вирівнює гру і виводить наших баскетболістів вперед 26:24.

У третій чверті гра починалася млявим темпом та поступовим нарощуванням пресингу «Вовків». «Лучеськ» грамотно стримував натиск суперника і збільшував відрив. Закінчилася чверть з рахунком 49: 39 на користь лучан.

Остання чверть знову за «Лучеськом» з рахунком 19:17 і в кінцевому результаті перемога у домашньому матчі 68:56.

4 травня БК "Лучеськ-Університет" м.Луцьк у другому домашньому матчі приймав БК "Авангард" м.Київ, який до останнього туру перебував на чатвертій сходинці турнірної таблиці регулярного чемпіонату у вищій лізі. Лучани ж перед цією грою займали восьме місце. В першому колі «Лучеськ» на виїзді зазнав прикрої поразки від "Авангарду" 83:74.

Матч став справжнім екзаменом для молодих луцьких гравців. Їх екзаменаторами стала команда, у складі якої були молоді та досвідчені гравці, які вже здобували звання чемпіона України та володаря Кубка України і яких називають «аксакалами» українського баскетболу. А тренує киян славетний український фахівець Андрій Підковиров.

З перших хвилин гри наша команда потрапляє під шалений пресинг київського «Авангарду», який нарощує темп гри і у першій чверті виходить вперед 29:17.

У другій чверті лучани проявили характер і перемагають 17:7, зрівнюючи рахунок матчу 36:36.

Але це господарям вдалося лише один раз. В подальшому, після великої перерви, домінуюча перевага більш досвідченого київського клубу, який нарощує темп і в результаті перемога у третій чверті з рахунком 29:16.

На останню чверть команди виходили при рахунку 52:65 на користь гостей. «Лучеськ» кинувся з усіх сил відігруватись, але грамотно почали діяти більш досвідчені гості. Коли потрібно, вони гасили темп, затягували час, тактично фолили та й самі не забували вдало ходити в атаку. Кінцевий результат 72:90 на користь киян.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: борці зі ...
Наступна новина: Тернопільські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ