Луцьк: «Тобі, Тарасе, наша слава,   Тобі таланти наші і уклін»

Луцьк: «Тобі, Тарасе, наша слава, Тобі таланти наші і уклін»

05.05.14 12:01 0 746
Вже другий тиждень учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька вносять позитивні зміни настрою у наше буденне життя – на шкільних та найбільших сценах обласного центру відбуваються святкові дійства під девізом: «Тобі, Тарасе, наша слава, Тобі таланти наші і уклін».

30 квітня продовжили звітуватись колективи художньої самодіяльності ЗОШ №№ 2, 3, 12, 13, 16, 17, НРЦ, НВК №№ 7, 24, НВК «Гімназія № 14».

Виставки декоративно-ужиткового мистецтва, які розгорталися у вестибюлях, приємно вражали своєю різноманітністю виробів, зроблених власноруч дитячими руками. А концертні програми настільки захоплювали глядачів, що запропоновані 20-30 номерів пролітали, як одна мить. Різножанровість виступів просто вражала: різновікові хори, кількість учасників, у яких налічувалась від 50 до 120 учнів, вокальні ансамблі, сольні виступи, народні та сучасні хореографічні композиції, гімнастичні етюди, інструментальні ансамблі, театральний жанр. Загалом, на кожній сцені виступала більша половина учасників навчально-виховного процесу. А це свідчить про те, що кожна дитина, яка зайнята творчістю, не має часу на пустощі, займається корисною для свого здоров’я та для суспільства справою.

Кожна зала потопала у щирих оплесках глядачів, які підтримували учасників концерту і давали їм можливість відчути себе «великими» артистами. Адже приємно усвідомлювати, що особисто Ти подарував цю щасливу мить насолоди кожному, хто прийшов на зустріч з мистецтвом.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058 )

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Парижі мітингували за ...
Наступна новина: У Львові відбулась зустріч ...

КОМЕНТАРІ