Тернопільська міліція за охорону майна та безпеку громадян вимагає оплату

Тернопільська міліція за охорону майна та безпеку громадян вимагає оплату

05.05.14 13:55 0 815
28 квітня під час прес-конференції міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до керівництва управління міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області щодо наведення порядку в місті та захисту депутатів і громади від кримінальних елементів.

«В ході останніх подій, коли було здійснено збройний напад на міського голову Харкова, звертаюся до місцевих правоохоронців, щоб вони забезпечили безпеку і порядок в місті, зокрема гарантували безпеку тернополян, депутатів, членів виконавчого комітету Тернопільської міської ради, приміщень та майна громади Тернополя», - йшлося у зверненні Сергія Надала.

30 квітня на адресу Тернопільської міської ради надійшов лист–пропозиція щодо забезпечення охорони за підписом начальника УМВС України в Тернопільській області Василя Облещука в якому вказано вартість послуг охорони.

Зокрема, за даними правоохоронців, вартість тілоохоронця становить 60 грн. за год. одним працівником, мінімальна кількість наряду 2 працівники. Охорона об’єктів міліцією СГМО «Титан» – 50 грн. за годину, міліцейська охорона об’єктів – 45 грн. за годину, цивільна охорона об’єктів – 40 грн. за годину, охорона за допомогою ПЦС (дистанційна охорона) від 1,5 грн. за год.

Тернопільська міська рада вдячна правоохоронцям за співпрацю, швидке реагування на звернення та для забезпечення безпеки тернополян, збереження майна територіальної громади змушена, у разі необхідності, користуватись платними послугами міліції або приватних охоронних фірм.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Ультрас Шахтаря змушені ...

КОМЕНТАРІ