В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу у будівлі обласної федерації профспілок

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу у будівлі обласної федерації профспілок

05.05.14 13:45 0 755
2 травня о 19:54 до Служби порятунку «101» Головного управління ДСНС України в Одеській області надійшло повідомлення про те, що у 5-поверховій будівлі Одеської обласної федерації профспілок по вул. Куликове поле, 1 в результаті сутичок конфліктуючих сторін, під час яких застосовувалися пляшки з запалювальною сумішшю, виникла пожежа на першому, другому та третьому поверхах адміністративної будівлі.

До місця пожежі були направлені понад 50 рятувальників та 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Оперативному під’їзду пожежної техніки до місця пожежі заважала велика кількість конфліктуючих між собою осіб.

Всього за результатами роботи пожежно-рятувальних підрозділів врятовані 120 осіб та евакуйовані – 210. Постраждалі врятовані співробітниками ДСНС за допомогою авто- та 3-колінних драбин, а також виведені та винесені з задимлених приміщень ланками газодимозахисної служби.

Пожежа була ліквідована о 20:50. В результаті пожежі вогнем пошкоджено кабінети на 2-му та 3- му поверхах, на загальній площі 120 кв.м. Гасінню пожежі та рятуванню людей активно заважали учасники сутичок, не допускаючи підрозділи до гасіння пожежі та закидаючи рятувальників світло- шумовими гранатами.

У будівлі, де виникла пожежа виявлені тіла 31 особи, тіла 8 загиблих виявлені поряд з будівлею. Остаточна кількість постраждалих встановлюється. На місці події працює оперативна група на чолі з Головою ДСНС України Сергієм Бочковським.

ГУ ДСНС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: обласна рада ...
Наступна новина: Тернопільська міліція за ...

КОМЕНТАРІ