Тернопільські міліціонери оперативно розшукали крадійку золотих прикрас

Тернопільські міліціонери оперативно розшукали крадійку золотих прикрас

05.05.14 13:24 0 764
Уродженку Макіївки Донецької області співробітники Тернопільського райвідділу міліції підозрюють у крадіжці золотих прикрас. Новий злочин жінка скоїла через кілька місяців після того, як звільнилася з місць позбавлення волі.

У жіночій колонії в Добриводах, що у Збаразькому районі, макіївчанка відбувала покарання за вбивство та крадіжку. Коли, після тривалої ізоляції від суспільства, вийшла на свободу, вирішила залишитися на Тернопільщині. Оселилася в Великій Березовиці Тернопільського району в знайомого чоловіка.

Здавалося б, саме час перегорнути сторінку та розпочати нове життя, але ж ні. Поманила назад кримінальна стежина. Не втримали ні нові стосунки, ні страх знову опинитися у в’язниці.

Пригледіла неподалік від обійстя, де сама замешкала, заможна оселю. Якийсь час спостерігала за будинком і одного разу їй таки пощастило – помітила, де власники залишили ключ.

Щоб проникнути до чужої оселі, злодійка скористалася господарським ключем, перед тим упевнившись, що вдома нікого немає. В одній з кімнат знайшла золоті прикраси, вартість яких пізніше власники оцінили у шість тисяч гривень, їх і прихопила.

З краденим додому повертатися не стала, мабуть, чуття підказало, що її там шукатимуть. Сховалося у лісосмузі неподалік Великої Березовиці. Там її того ж дня і затримали правоохоронці.

Як розповів начальник Тернопільського райвідділу міліції Руслан Балик, про злочин повідомили власники. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Своєчасне повідомлення від потерпілих та злагоджені дії правоохоронців допомогли розкрити злочин «гарячими» слідами. Нині макіївчанка арештована.

До слова, окрім частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, зловмисниці інкримінують ще й статтю 395 ККУ – порушення правил адміністративного нагляду. Як пояснив Руслан Михайлович, звільнившись з місця відбування покарання, жінка мала стати на облік в органи внутрішніх справ за місцем реєстрації, однак цього не зробила.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: обласна рада ...

КОМЕНТАРІ