На Хмельниччині вебінар з математики

На Хмельниччині вебінар з математики

06.05.14 08:05 0 1001
Днями відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю "Мала академія наук" Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено вебінар з математики на тему «Деякі аспекти підготовки учнів-членів МАН до написання базової контрольної роботи».

В он-лайн режимі з учасниками спілкувалися директор обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гончарук Григорій Макарович, член предметної комісії з математики відділення математики, викладач Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Садловська Жанна Валеріївна та голова предметної комісії з математики відділень технічних наук, комп’ютерних наук, економіки та секцій «Лісознавства», «Селекція та генетика» відділення хімії та біології, методист математики Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Гринчук Людмила Володимирівна.

В ході проведення вебінару Григорій Макарович окреслив загальні проблеми, що виникають в учасників ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Він наголосив на тому, що саме при написанні контрольної роботи з базової дисципліни учні нашої області відчувають особливі труднощі, висловив сподівання, що спільними зусиллями дана проблема в подальшому зможе бути вирішена.

Людмила Володимирівна провела детальний аналіз змісту контрольних робіт з математики, що пропонуються учасникам ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту, окремо зупинилась на завданнях, що є типовими в різних темах, надала науковим керівникам практичниі поради щодо підготовки учнів до написання контрольної роботи.

Жанна Валеріївна представила учасникам вебінару розв’язування деяких завдань, що містились в контрольній роботі з математики відділення математика під час ІІ етапу конкурсу-захисту. Зокрема, йшлося про проблемні моменти при написанні контрольної роботи, де учасники конкурсу припускаються типових помилок та розглядалися завдання, які викликали найбільше труднощів.

Під час вебінару було зареєстровано 92 учасники. Найактивнішими виявилися Дунаєвецький, Деражнянський та Новоушицький райони, чисельність закладів-учасників від яких переважала.

Хмельницьке територіальне відділення Малої академії наук висловлює щиру подяку викладачам, які люб’язно погодились взяти учать у вебінарі та докладе максимальних зусиль для такого, щоб такі вебінари стали традиційними.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга. Матч за третє ...
Наступна новина: На території Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ