Міжнародна місія СКУ зі спостереження за виборами розпочинає роботу в Україні

Міжнародна місія СКУ зі спостереження за виборами розпочинає роботу в Україні

06.05.14 13:47 0 767
5 травня, Міжнародна місія Світового Конгресу українців (СКУ) зі спостереження за президентськими виборами та виборами до органів місцевого самоврядування (Місія) розпочинає свою роботу в Україні.

Про це йдеться у повідомленні СКУ.

Одним із завдань СКУ є «спостерігати за демократичними процесами, включно з виборами та референдумами». Згідно з цим, починаючи від 1999 р., СКУ постійно бере участь у моніторингу виборчого процесу в Україні.

Метою Місії є підтримка більш відкритого і прозорого виборчого процесу в Україні під час виборів 25 травня 2014 р., а зокрема моніторинг дотримання законодавства, запобігання порушенням та провокаціям на виборчих дільницях під час голосування та надання експертної оцінки виборчому процесу.

Місія буде вести спостереження за виборами в різних частинах України, надаючи особливу уваги її Східним та Південним регіонам, та в дипломатичних місіях у всьому світі.

Цю Місію очолить федеральний суддя Богдан Футей з США, а головним спостерігачем Місії буде третій заступник Президента СКУ Петро Штик.

СКУ закликає добровольців з числа української діаспори взяти активну участь у роботі Місії та нагадує, що термін реєстрації завершується 5 травня 2014 р.

Інформуємо, що для зручності офіс Місії СКУ зі спостереження за виборами розташовано в центрі Києва.

Київ, Контактна інформація

Олексій Захарченко

Музейний провулок, 6, кім. 106 (біля готелю «Дніпро» в центрі Києва)

Київ, Україна

Тел: +380 97 5102303

Email: SKUobservers@gmail.com

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: ...
Наступна новина: На Тернопіллі в апараті ...

КОМЕНТАРІ