Комітет Майдану Львівщини вимагає вирішити проблему щодо зарахування студентів з Криму до львівських вишів

Комітет Майдану Львівщини вимагає вирішити проблему щодо зарахування студентів з Криму до львівських вишів

06.05.14 13:14 0 735
Комітет Майдану Львівщини звернувся до міністра освіти і науки Сергія Квіта, до голови Львівської ОДА Ірини Сех, до голови ЛОР Петра Колодія та до мера м. Львова Андрія Садового з проханням негайно вжити всіх можливих заходів у вирішенні проблеми щодо зарахування студентів, які навчалися на контрактній основі у вищих навчальних закладах Автономної Республіки Крим та у зв’язку з військовими діями переводяться для продовження навчання до ВНЗ м. Львова.

Про це йдеться у заяві Комітету Майдану Львівщини.

Текст заяви подаємо повністю:

Міністрові освіти і науки Квіту С. М.

Голові ЛОДА Сех І.І.

Голові ЛОР Колодію П.Н.

Міському голові м. Львова Садовому А.І.

Звернення Комітету Майдану Львівщини

«Станом на існує проблема щодо зарахування студентів, які навчалися на контрактній основі у вищих навчальних закладах Автономної Республіки Крим та у зв’язку з військовими діями переводяться для продовження навчання до ВНЗ м. Львова. Для зарахування вказаних студентів до львівських ВНЗ, вони повинні здати академічну різницю та здійснити оплату за навчання.

Студенти успішно склали академічну різницю, однак проплату за навчання, які вони здійснили в банківських установах АР Крим, не приймають у львівських ВНЗ як належне підтвердження оплати. Аналогічною є ситуація щодо забезпечення цих студентів житлом у гуртожитках, а також оплати за це.

Вважаємо, що доля української молоді, яка не з власної волі, а в силу жахливої ситуації в країні, опинилась далеко від своїх домівок та рідних, не може залишатись поза увагою громадськості та діючої влади. Тому просимо Вас звернути увагу на описану ситуацію та негайно вжити всіх можливих заходів щодо вирішення цієї проблеми», – йдеться у заяві.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ