Чернівецька область: впродовж святкових днів рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: впродовж святкових днів рятувальники ліквідували 4 пожежі

06.05.14 09:12 0 718
1 травня у селі Верхні Петрівці Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі. За місцем виклику відразу було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Верхні Петрівці, Чудей та Їжівці. Загорання виникло на горищі будівлі. Оскільки стіни та перекриття споруди були повністю дерев’яні, вогонь швидко поширювався по будівлі. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження пожежі, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходилися житловий будинок та літня кухня, на які могло перекинутися полум’я. За короткий проміжок часу пожежу було локалізовано, а в подальшому ліквідовано. Вогнем знищено частково покрівлю та перекриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку та майно. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати житловий будинок та літню кухню.

2 травня у Чернівцях по вул. Комарова горів легковий автомобіль «Таврія». Загорання виникло в салоні легковика. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які прибули на місце події, за лічені хвилини ліквідували пожежу. Полум’ям знищено сидіння та обшивку салону автомобіля. Вогнеборці врятували від знищення легковий автомобіль.

Всього протягом святкових днів пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі, на яких було врятовано від знищення 3 будівлі та 1 легковий автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ