Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із координаторами "ОПОРИ"

Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із координаторами "ОПОРИ"

06.05.14 10:37 0 772
Вже за три тижні в Україні відбудуться президентські вибори. Міліція Буковини зробить усе можливе, аби вони пройшли прозоро та без порушень законодавства, - наголосив Валерій Зінченко.

Громадянська мережа «ОПОРА» вже не перший рік слідкує за перебігами виборчих кампаній в Україні. Цьогорічна президентська теж не стала винятком.

Напрямки роботи «ОПОРИ» багато в чому перегукуються із нашими завданнями. Наголошую, що міліція є поза політикою. Найголовніше – це забезпечити прозорість виборчої кампаній, недопущення провокацій та порушення громадського порядку, - зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області.

Співпраця у цьому напрямку є надзвичайно важливою, - підкреслив Назар Тимощук. Адже міліція має більше регуляторів впливу на порушення виборчого законодавства. Ми, у свою чергу, подаватимемо до органів внутрішніх справ Буковини всю зібрану нами інформацію.

Нагадаємо, що 25 травня поточного року в Україні відбудуться вибори Президента. Раніше начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко просив журналістів повідомляти міліцію про факти порушення їх прав під час проведення президентської передвиборчої кампанії.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За фактом пошкодження ...

КОМЕНТАРІ