Вихованці буковинського дитбудинку: "Дякуємо міліціонерам за турботу!"

Вихованці буковинського дитбудинку: "Дякуємо міліціонерам за турботу!"

06.05.14 16:15 0 778
У Чернівецькій області є незвичайний заклад для дітей. Тут ті, хто втратив родину, знаходять її. Оршівський дитячий будинок «Ромашка» вже протягом багатьох років є підшефним закладом Буковинської державтоінспекції. Під час травневих свят поспілкуватися з дітьми до дитбудинку приїхали начальник УМВС України в Чернівецькій області та керівництво автоінспекції Буковини.

У Оршівському дитячому будинку «Ромашка» нині виховуються понад 40 діток. Всі – від малого до великого – знають гостей в обличчя, адже вже далеко не вперше сюди приїжджають правоохоронці. З подарунками та добрим словом. Директор Оршівського дитячого будинку «Ромашка» Ольга Танасійчук розповідає, діти дуже люблять своїх «шефів». Зізнається, навіть не може полякати вихованців за непослух міліцією.

Адже малеча знає, що міліціонер – це людина, котра захищає та турбується про них.

Дітки дуже зраділи гостям. Вони підготували спеціальну програму, аби показати усі свої таланти. Вихованці закладу співали пісень, декламували віршики, танцювали, грали на музичних інструментах. Видно було, що викладається малеча на всі 100 відсотків.

Мені надзвичайно приємно бачити, що на Буковині є так багато талановитих дітей, - зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Я бажаю вам здоров’я, успіхів та щедрої долі.

Після завершення концерту вихованці повели гостей у свої кімнати, аби ті побачили умови, в яких вони проживають.

Великі чисті приміщення, гарно застелені ліжка, багато іграшок – в таких умовах нині живуть діти у Оршівському дитбудинку. І на харчування не скаржаться. Хоча, звісно, проблем у закладі вистачає. Де-не-де потрібен ремонт. Саме тому керівництво УМВС та УДАІ прийшли не з порожніми руками: завезли необхідні будівельні матеріали та канцелярські приладдя для дітей. Наостанок правоохоронці пообіцяли, що вже зовсім скоро знову завітають у дитбудинок. Адже менш ніж на місяць відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ