В Чернівецькій області мешканець Берегомету викрав золоті вироби у свого колишнього роботодавця

В Чернівецькій області мешканець Берегомету викрав золоті вироби у свого колишнього роботодавця

06.05.14 14:55 0 1158
Працівники Шевченківського райвідділу міліції викрили злочинну діяльність 33-річного мешканця обласного центру, який неодноразово був судимий за крадіжки.

До Вижницького райвідділу міліції звернувся 57-річний мешканець селища Берегомет. Чоловік повідомив, що останнім часом у нього з будинку зникають ювелірні вироби. Загалом зникло коштовностей на суму майже двадцять тисяч гривень.

Вжитими заходами правоохоронцям вдалося встановити особу крадія. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Чоловік раніше працював у потерпілого – допомагав по господарству. А останнім часом з роботою не склалося.

Отже, коли закінчились гроші, зловмисник згадав, що у колишнього роботодавця бачив золоті прикраси. Він знав не тільки де господар тримає коштовності, а й де захований ключ від будинку.

Дочекавшись, коли господаря не було вдома, чоловік спокійно проник у будинок. Вибрав собі один перстень, закрив будинок, поклав ключ на місце та відправився до ломбарду.

Але «легкі» гроші швидко скінчилися. Горе-крадій вирішив «заробити» вже відомим йому шляхом. Але збув свою здобич не у ломбарді, а на ринку. Саме це і стало ниточкою, яка привела правоохоронців до зловмисника.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. До речі, зловмисник вже був засуджений за аналогічною статтею, тепер він може потрапити за грати на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині відбулись ...

КОМЕНТАРІ