Міліціонери викрили чернівчанку, яка обкрадала крамниці у торговому центрі

Міліціонери викрили чернівчанку, яка обкрадала крамниці у торговому центрі

06.05.14 13:27 0 724
Замість того, аби йти працювати жінка крала дитячі речі із магазинів.

До міліції звернулась приватний підприємець. Буковинка повідомила, що має крамницю у одному з торгівельних центрів Чернівців і вже декілька разів помічала, що після уходу невідомої жінки з прилавку зникають дитячі речі.

Вжитими заходами працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції встановили зловмисницю. Нею виявилась 36-річна чернівчанка. Жінка ніде не працює, веде напівжебрацький спосіб життя.

За її словами, речі крала для своєї малолітньої доньки. Стежила поки продавець відвернеться, у той час забирала одяг, який їй сподобався. Таким чином, лише у одному магазині жінка викрала дитячі речі на суму понад 1000 гривень.

Також з’ясувалось, що на рахунку зловмисниці ще декілька крадіжок у тому ж торгівельному центрі. Наразі правоохоронці встановлюють деталі цих злочинів.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ознаками правопорушення передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваній.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Житомирщині формується ...

КОМЕНТАРІ